Dzień dobry
1. Proszę o informację czy pojawiły się już w oprogramowaniu układowym falowników (firmware) H3 możliwość ustawiania zmiany trybu pracy falownika zgodnie z harmonogramem? (Z tego co wiem w wersji H1 już jest i ma się pojawić także w H3.)
2. Czy wiadomo kiedy zostanie wprowadzona poprawka która umożliwi wyłączenie aktywnego EPS który zjada dziennie około 5kwh?
Wiem że wielu użytkowników pisało w tej sprawie do foxessa zgłaszając to jako błędy. Przed wersją 1.6 w H3 Ci którzy maję ten stary firmware potężnego zużycia energii nie ma. Pojawia się po aktualizacji.
3. Czy serwis podnosi wersję firmware tylko falownika czy także BMS i modułów akumulatorów Mira25?
4. Czy wiadomo kiedy Foxess będzie publikował dzienniki zmian (changelog) do wydawanych wersji oprogramowania układowego (firmware) Na wielu forach piszą że ma to być — być może wiecie więcej?
5. Proszę o informację jaki jest numer ostatniej wersji oprogramowania H3. Moja wersja master 1.83. Nie wiem czy mogę już pisać prośbę o podniesienie firmware.
Badzo proszę o odpowiedź na wszystkie pytania.
Dziękuję
FoxESS Polska Sp. z o.o.
ul. Konarskiego 18C
44–100 Gliwice
Telefon:
+48 727 012 921
Email:
info@fox-ess.pro