Nie­le­gal­ny token

Notifications 
Cle­ar all 

Nie­le­gal­ny token

(@niko24)
Nowy użyt­kow­nik

Po zain­sta­lo­wa­nie aktu­ali­za­cji nie mogę się zalo­go­wać ani wylo­go­wać. Komu­ni­kat jaki wyska­ku­je kie­dy wcho­dzę w apli­ka­cję to: “Nie­le­gal­ny Token”.

Przed aktu­ali­za­cja wszyst­ko chodzilo. 

Teraz nie mam poglą­du na insta­la­cję a jestem w dłuż­szej podró­ży i chciał­bym mieć dostęp. 

Pro­szę aktu­ali­zo­wa­nie aplikacji.

Pro­szę nie pisać zeby logo­wać się przez prze­glą­dar­kę, tam też coś macie nie tak bo cza­sa­mi muszę wcho­dzic po parę razy zeby wogó­le stro­na się odpaliła.

Cytat
Roz­po­czę­cie tema­tu Opu­bli­ko­wa­ny : 28/03/2022 3:54 pm 
LukaszKarzelek
(@lukaszkarzelek)
Mem­ber Admin
Wysła­ny przez: @niko24

Po zain­sta­lo­wa­nie aktu­ali­za­cji nie mogę się zalo­go­wać ani wylo­go­wać. Komu­ni­kat jaki wyska­ku­je kie­dy wcho­dzę w apli­ka­cję to: “Nie­le­gal­ny Token”.

Przed aktu­ali­za­cja wszyst­ko chodzilo. 

Teraz nie mam poglą­du na insta­la­cję a jestem w dłuż­szej podró­ży i chciał­bym mieć dostęp. 

Pro­szę aktu­ali­zo­wa­nie aplikacji.

Pro­szę nie pisać zeby logo­wać się przez prze­glą­dar­kę, tam też coś macie nie tak bo cza­sa­mi muszę wcho­dzic po parę razy zeby wogó­le stro­na się odpaliła.

Dzień dobry, 

Zak­tu­ali­zo­wa­ła się Panu apli­ka­cja FoxC­lo­ud do naj­now­szej wersji: 

Aktu­al­nie 1.2.18 

Po aktu­ali­za­cji wyma­ga­ne jest nada­nie upraw­nień dostę­po­wych apli­ka­cji do apa­ra­tu i mul­ti­me­diów (koniecz­ne do ska­no­wa­nia modu­łu wifi pod­czas doda­wa­nia nowych urządzeń) 

Po nada­niu upraw­nień apli­ka­cja dzia­ła popraw­nie.

1648639924-token_illegal.jpg
This post was modi­fied 2 lata temu 6 times by Lukasz­Ka­rze­lek
Odpo­wiedzCytat
Opu­bli­ko­wa­ny : 30/03/2022 1:26 pm 
(@niko24)
Nowy użyt­kow­nik

Już wszyst­ko dzia­ła. Dziękuję.

Odpo­wiedzCytat
Roz­po­czę­cie tema­tu Opu­bli­ko­wa­ny : 17/04/2022 8:40 am 
Sha­re:

FoxESS Pol­ska Sp. z o.o.
ul. Konar­skie­go 18C